Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.13, 19:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Boyuna Sarılmak Görmek - Rüyada Boyuna Sarılmak Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Boyuna Sarılmak Görmek - Rüyada Boyuna Sarılmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Boyuna Sarılmak Rüya Tabiri

Rüyada birisinin boynuna sarılma, uzun ömre işaret eder. Bir kimse rüyada bir ölünün boynuna sarılsa ve ısrar ederek, ondan ayrılmazsa, o kimse ölür. Rüyada tanıdığı birisiyle kucaklaşsa, o kimse o insanla çok oturup kalkar. Rüyada düşmanıyla kucaklaştığını gören kimse, düşmanıyla barışır ve düşmanlıkta ortadan kalkar. Bazı tabirciler rüyada kucaklaşmak, güzel konuşmaya ve güzel cevap vermeye işaret eder, dediler. Kucaklaşmak, sevgi ve dostluğa, yolculuk yapmaya, sefere çıkmış birisinin yolculuktan dönmesine, üzüntü ve kederlerin gitmesine işaret eder. Kucaklaşmak, nikaha ve iyi geçinmeye işaret eder. Rüyada bir kadınla kucaklaştığını gören kimse, ahiretten ümidini keserek dünyayı kucaklamasına işaret eder. Çünkü kadın, dünya ve dünyalık ile tabir edilir. Erkeklerle kucaklaşmak yardımlaşmaya işaret eder. Kucaklaşmak sevgi ve anlaşmaya da işaret eder. Rüyada bir kimse ile kucaklaştığını ve başını onun kucağına koyduğunu gören kimse, sermayesini o kimseye verir.

Bakınız; Sarılmak.

Rüyanızda ana nesne olarak Boyuna Sarılmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla