Konu
:
Remulad Sosu
Tekil Mesaj gösterimi
15.04.08, 05:42
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Remulad Sosu
ROBERT SOSU
MALZEME ; 1 LİTRE
50 gram Margarin 75 gram Soğan ince kıyılmış
200 ml Sek beyaz şarap 1 lt Demi glace sos
5 gram Toz hardal 10 gram Toz şeker
1 Çay kaşığı Karabiber
YAPILIŞI
;Derin bir tavada margarini kızdırın ve soğanları ilave edip renk aldırmadan biraz sote edin.Beyaz şarabı ekleyin ve tavadaki karışımın 2/3 ‘ü kalıncaya kadar çektirin.Demi glace sosu ekleyin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin.Oluşan kefi alın.Toz hardalı biraz soğuk su ile açın ve şeker ile birlikte sosa karıştırın.Kaynatmadan tuz ve karabiberini ekleyip,ince bir süzgeçten geçirip süzün ve servise sunun.
NOT ;BU SOS IZGARA BALIKLARIN YANINDA SERVİS EDİLİR.
Güllü
Açık Profil bilgileri
Güllü - Özel Mesaj gönder
Güllü - Daha fazla Mesajını bul