Konu: Yumurta Sosu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.04.08, 05:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yumurta Sosu

YUMURTA SOSU

MALZEME ; 1 LİTRE

800 ml Beşamel sos 50 gram Tereyağı

100 ml Çiğ krema 4 Adet katı doğranmış yumurta

1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber

1 Çay kaşığı kırmızı toz biber


YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa tereyağı ve kremayı katıp iyice karıştırın.Doğranmış küp şeklinde yumurtaları ilave edin.Tuz ve karabiberi ilave edip sosu kontrol edin.Sosa biraz kırmızı toz biber ekleyerek sosu tamamlayın.

NOT ;BU SOS HAŞLANMIŞ BALIKLAR İLE SERVİS EDİLMEKTEDİR.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla