Konu: Hardal Sosu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.04.08, 05:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hardal Sosu






HARDAL SOSU


MALZEME ; 1 LİTRE

900 ml Beşamel sos sıcak 50 gram Margarin

100 ml Çiğ Krema 20 gram Hardal

1 Çay kaşığı tuz 1 tutam taze çekilmiş beyazbiber

1 Çay toz kırmızıbiber


YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa margarini ve kremayı katıp iyice karıştırın.Hardalı çok az su ile sulandırın.Sosa karıştırarak ilave edin.Tuz ve biberini katın.Biraz toz kırmızı biber ekleyerek sosu tamamlayın.

NOT ;BU SOS IZGARA BALIKLARIN YANINDA SERVİS EDİLEBİLİR.























Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla