Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.04.08, 05:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart şatobriyan Sos







ŞATOBRİYAN SOS

MALZEME ; 1 LİTRE

50gram Arpacık soğan 50 gram Mantar bölünmüş

2 Adet defne yaprağı 1 Dal fesleğen

200 ml Beyaz şarap 1 litre koyulaştırılmış et suyu

100 gram tereyağı 1 Çay kaşığı tuz

1 Çimdik karabiber


YAPILIŞI ;İnce kıyılmış arpacık soğanı, mantar parçaları,defne yaprağı,taze fesleğen ve beyaz şarabı derin bir tavaya koyup 2/3 ‘ü kalıncaya kadar çektirin.Koyulaştırılmış et suyunu ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin.Oluşan kefi alın.İnce bir süzgeçten geçirip süzün.Tereyağını katıp karıştırın.Tuz ve karabiberini ilave edip sosu tamamlayınız.

NOT ; BU SOS IZGARA BONFİLENİN YANINDA SERVİS EDİLEBİLİR




























Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla