Konu: Espanyol Sos
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.04.08, 05:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Çiçek
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 175
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1138
Rep Gücü:0
RD:Çiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 21
7 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Espanyol Sos

ESPANYOL SOS

MALZEME ;1 LİTRE
3 kg küçük kırılmış sığır kemiği 300 gram Margarin
150 gram havuç 150 gram Soğan
1 Diş sarımsak 1 Bağ maydanoz
200 gram domates salçası 175 gram UN
5 Litre su

YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır.




























Çiçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla