Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.04.08, 05:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Çiçek
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 175
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1138
Rep Gücü:0
RD:Çiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 21
7 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Demi Glace Sos

DEMİ GLACE SOS

MALZEME ;1/2 LİTRE
0.5 Lt Espanyol sos ½ lt Et suyu
100 ml Beyaz şarap

YAPILIŞI ;Espanyol sos ve et suyu birlikte kaynatılıp, içine beyaz şarap ilave edilir.Servise hazırdır.Diger sosların yapımında kullanılır.

NOT ; BEŞAMEL SOS ,ESPANYOL SOS VE DEMİ GLACE SOS ANA SOSLARDIR .




























Çiçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla