Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.04.13, 20:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Facebook Mesajları Toplu Silme - Facebooktaki Mesajlar Toplu Nasıl Silinir

Facebook Mesajları Toplu Silme - Facebooktaki Mesajlar Toplu Nasıl Silinir

Facebook'ta ki mesajların silinmesi ayrı bir dert bir çoğumuz için tek tek bu mesajları silmek kimsenin hoşuna gitmiyor benimde gitmiyor açıkçası ve bu sonradan sorun yaratabiliyor can sıkıcı durumlar la karşılaşmamak için Facebook mesajlarını toplu olarak silebilirsiniz bu imkana sahip olduğunuzu bilmelisiniz.

Facebook mesajlarını toplu olarak silbilmek için yapmanız gereken çok basit bir işlem var Bunun için yapmanız gereken Chrome tarayıcınıza ufak bir eklentigerekiyor.

Kuracağınız eklenti sayfasına gidiyorsunuz daha sonra yapmanız gereken şey Sağ üst köşede Chrome Ekle yazısı olacaktır. Eklentiyi kurduktan sonra 5 dakika bekleyiniz, chrome'yi kapatmayınız, 5 dakika sonra sayfayıyenileyerek toplu bir şekilde silebilirsiniz. Buraya basarak eklentiyi kuruyorsunuz daha sonra Facebook 'ta Delete All tıklıyorsunuz ve tüm mesajları silebiliyorsunuz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla