Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 12:47   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye
 
handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 486
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart

Onlar bizim hakkımızda özen yapmaz
Kabak kafa, deadhead, herkes, kötü duruma gitti, kızma sebebi, takımın olduğu ithamın olduğu herkes, haberler, tam olarak çarpmanın olduğu yiyeceğin olduğu köpeğin olduğu herkes, sars ölü, everybodys, kötü gitti.



Benim, demeyi istediğim herkes, onların gerçekten benim, demeyi istediğim hepimiz hakkında özen yapmadığıdır, onların gerçekten bizim hakkımızda özen, beni yenmediği, ben nefret eder, sen asla, beni kıramazsın, öyle mi, bana heyecan vereme, sen asla, beni öldüremezsin, beni çiğneyeme, beni dava edeme, herkes ben, beni tekmeler, beni yürüyüşe çıkar, değil mi, veya benim, benim, bir hanım ve iki kimin çocuğunun, benim, acımasızlığın olduğu polisin olduğu victiom olduğum beni sevdiğim olduğu benim yaşamım ne olduğundan beni söylediğim beyaz renk, şimdi.
Ben, kurbana nefret olmaktan usanmışım, sen, Tanrı aşkına benim gururumun benim, onun kehanetini yapması için cennete baktığım olduğu ben rapinsin. . . .



Benim, kabak kafayı özgür bıraktığımı koy, deadhead, herkes, kötü telaşa gitti, spekülasyon, takımın olduğu ithamın olduğu herkes, haberler, siyah yiyeceğin adam olduğu köpeğin olduğu herkes, siyah posta, hapishanenin, benim haklarım ne olduğundan beni söylediği erkek kardeşi at, ben, görünmez senin, beni görmezlikten geldiğin neden miyiz?
Senin ilanın, benim, özgürlüğü özgür bıraktığıma söz verdi, şimdiydi.
Ben, kurbana onların, kötüylede ben benim, bu kadar inanamadığım bir isimin olduğu bir sınıfı atıyor olduğu utanç olmaktan usanmışım, kendisinden benim geldiğim karayım.
Sen, gerçekten benim, hükümeti demekten nefret ettiğimi bilirsin, demeyi isteme, ama eğer roosevelt, livin idiyse, 't, bu kadar olmaya izin verecekti, hayırdı.




Kabak kafa, deadhead, everybodys, kötü durum, spekülasyona gitti, davanın, beni yendiği herkes, bana şiddetle vurur, sen asla benim, bana vurduğum çöp, beni tekmeleyemezsin, sen asla, sadece ben bazı canlı onlar şeyleri alamazsın, görmeyi isteme, ama eğer kırlangıçsa, luther midir, livin onun, bu kadar kabak kafa, deadhead olmaya, herkes gitmiş olan beni tekmelemesi için yiyeceğin olduğu köpeğin olduğu takımın, haberlerin, herkesin olduğu ithamın olduğu durumun, ayrımın, herkesin olduğu kötüye izin vermeyecek olduğu, beni yürüyüşe çıktı mı, değil mi, veya doğruca ben
Michael Jackson
------------------------------------------

Heyecanlı hikaye:

Bu gece hikayenin, biraz benzersiz olduğu ve farklı için bir canavarı tanıştırmanın bir türünü çağırdığı mıdır, köy büyük için tarif korku olan herhangi birin malzemesine varmıştı, bilinmeyen midir, ve bu kadar kişi, veya şey, yakında onun, her düşünceyi bildiği karşılanmaktır, oh evet her duyguyu hissedebilir, ben, bir şeyi unuttum, değil miydi? Ben, sana canavarı tanıştırmayı unuttum.



Sen, benden korkuyorsun, 'Senin, benim, senin, senin, benim, senin altından olduğum yatak olduğun zamanda uyuduğun zaman seni izliyor olan bir hayvan olduğumu bildiğine sebep ol, salonlar tuzağa düşürül, ve benim yüzüm, benim, senin düştüğün zaman zemin olduğum duvarlardır, ve senin, o haykırdığın zaman benim, kendisinde ölü olan geçim olduğum benim 'causem midir, benim bil yerinde senin, o kadar neyi dediğin, senin, [Beraber söyle] ben tarafından sen neden tehdit edilmeli olduğun olduğu senin başının olduğu düşüncelerin, ben izleme olmalı olduğu karanlık, sen hisset tehdit edilen senin, senin neden süründüğüne neden uyuduğun yapmalıdır, sen, her zaman senin hanımın tehdit edilmelisin, onun, bana konuştuğu konuşmalıdır, kısmen benden seni tehdit etmiş olmalıyım, asla olmayacak, bundan dolayı sen ben tarafından hisset tehdit edilen sen, seni düşünmelisin, kendi başınasın, ama, kendisinden ben hissedilen senin olduğu benim dokunuşumdur, bir hayalet cehennem değildir, ama benim, birde sende bir sihir benim kaybolacak olduğum yanıp sönmem var, ve o zaman ben, arkada benim, The unknown monster is about to embark From a far corner , out of the dark A nightmare , that 's the case Never Neverland , that 's the place This particular monster can read minds Be in tow places at the same time This is olan [Şiir olan SERLING'in olduğu çubuk]un olduğu [Beraber söyle]in olduğu lie under a tomb I 'm the one watching you That 's why you got to be threatened by menin olduğu senin olduğu zaman seni söylüyor olduğum sana dadanmak için gelinen yapacağım. [SERLING OUTRO olan çubuk] senin sadece ne tanıklık ettiğinin [Xi3 beraber söyle]i, bir özel olarak son korkutan kabus olabilirdi. Değildir. Başlangıçtır.
Michael Jackson

paylaşım için teşekkürler. Betül....
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla