Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.06.13, 16:02   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Jaap Stam Biyografisi - Ryan Donk Kimdir - Ryan Donk Hayatı - Jaap Stam Yaşamı

Jaap Stam Biyografisi - Ryan Donk Kimdir - Ryan Donk Hayatı - Jaap Stam Yaşamı

Jaap Stam, (D. 17 Temmuz 1972) Hollandalı futbolcu.



Jaap Stam

PSV Eindhoven, AC Milan, SS Lazio ve Manchester United gibi Avrupa'nın en büyük futbol klüplerinde defansın ortasında ve sağında görev yapmıştır.

Stam'ın ilk büyük transferi PSV Eindhoven'den Manchester United'a 16.7 milyon euro karşılığında gelmesiyle gerçekleşmiştir. Kendisi burada Avrupa'nın en iyi savunma oyuncularından biri olarak kabul edilmiş ve Şampiyonlar Ligi ve Premier League şampiyonluğu gibi önemli başarılarda önemlikatkıları olmuştur. Sir Alex Ferguson ile yaptığı bir tartışmadan dolayı SS Lazio'ya 26.8 milyon euroya gönderilmiştir. Burada 4 yıl geçiren Stam, daha sonra AC Milan'a 10.5 milyon euroya transfer olmuş ve burada da 2 yıl geçirmiştir.

Jaap Stam, önümüzdeki yıldan itibaren Ajax Amsterdam'ın kadrosuna dahil olmuştur.

Hollanda ve Dünya futbolunun efsane defans oyuncusu Stam, 29 Ekim 2007 tarihi itibarı ile, Ajax ile olan iki yıllık sözleşmesinin sona ermesini beklemeden futbolu bırakmıştır.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla