Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.06.13, 19:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Derya Şensoy Biyografisi - Derya Şensoy Hayatı - Derya Şensoy Kimdir?

Derya Şensoy Biyografisi - Derya Şensoy Hayatı - Derya Şensoy Kimdir?



Derya Şensoy ünlü tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızıdır.Derya Şensoy 1990 doğumlu olan güzel oyuncu Üsküdar Amerikan Lisesi mezunudur.Derya Şensoy Liseden mezun olduktan sonra New York'ta Parsons The New School for Design'da illustrasyon eğitimi aldı.Bu eğitiminin yanı sıra oyuncak tasarımı ve obje tasarımı üzerine de dersler almıştır.

Derya Şensoy'un çocukluğundan bu yana vazgeçemediği oyuncak takıntısını hep ilgi duyduğu takı tasarımıyla birleştirmiştir.



"Derya Şensoy, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra New York'ta Parsons The New School for Design'da illustrasyon eğitimi aldı. Bu süreçte illustrasyon eğitiminin yanı sıra oyuncak tasarımı ve obje tasarımı üzerine de dersler aldı.

Küçüklüğünden beri vazgeçemediği oyuncak takıntısını hep ilgi duyduğu takı tasarımıyla birleştirdi. Arkadaşlarının ve yakın çevresinin de desteğiyle, içindeki hiç büyümeyen çocuğu tasarımcı kimliğiyle birleştiren Derya Şensoy, "Deryasal Takıntılar" adını verdiği koleksiyonuyla eğlenceli ve çocuksu kişiliğini takılarına yansıttı.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla