Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.06.13, 18:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Gelin Makyajının İncelikleri Nelerdir

Gelin Makyajının İncelikleri Nelerdir

Bütün bakışlar üzerinizde olacağı için makyajınız da çarpıcı olmalıdır. Birçok gelin bu özel gün için günlük makyajının dışında daha ağır ve kalıcı makyaj ister.

Kalıcı kısmına katılıyorum ama ağırlık kısmında dikkatli olmalısınız!

Düğünden geriye kalacak fotoğraflarınızda kendiniz gibi canlı ve asil olmak istiyorsanız; ağır makyaj kurbanı olmayın diyorum.


Her gelin özeldir ve her gelin mükemmeldir. İlk önce stresi bırakın ve o gece her halükarda muhteşem görüneceğinize inanın…


İlk etapta cilt sorunlarınız varsa aylar öncesinden, cildiyeci ile tedavisine başlamalı ve cilt sorunlarınızdan kurtulmalısınız. Işıldayan bir cildin ilk kuralı; temiz bir cilttir.


Cildinize uygun ürünleri düzenli kullanarak, gereken özeni göstermelisiniz.


Düğünden 2 ay kadar önce daha önceden deneyimlediğiniz makyönüze giderek makyaj provanızı yapabilirsiniz. Cildiniz alerjikse kendi makyaj malzemelerinizi götürmeyi unutmayın! Eğer sonuçtan memnun kalmazsanız vakit kaybetmeden farklı bir makyözle kontağa geçin.


Makyözünüz sağlıklı ve kaliteli ürünler kullanan profesyonel biri olmalıdır.


Makyözünüzü düğün mekânı, düğünün tarzı, gelinliğinizin modeli ve rengi, fotoğraf çekilecek yerlerdeki ışıklandırma ve saç modeliniz konularında bilgilendirmelisiniz. Bütün bu detaylar makyajınızın renkleri ve tarzını belirleyen başlıca unsurlardır.


Makyözünüze hayallerinizdeki makyajı ve size yakıştığınız düşündüğünüz tarzı da anlatın; ama bir profesyonel olarak onun tavsiyelerini dikkate alın!

Uygulanacak renklerde saç ve ten renginizde önemlidir; dikkat!

Romantik anlarda özellikle de “EVET” adında göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz; suya dayanıklı maskara ve ürünler kullanın.

Makyajınızda kaş şeklinizde önemlidir. Aylar öncesinden kaşlarınızı toparlatmaya ve şekillendirmeye başlamalısınız.

Evlilik fotoğraflarınızda capcanlı ve harika görünmek istiyorsanız elmacık kemiklerinizin üstüne her zaman kullandığınızdan daha koyu bir allık kullanın.

Göz makyajınız ilgi odağı olmanızı sağlar; makyajın en dikkat çekici bölgesidir. Bu bölgeye uygulanacak makyajın çok koyu olmamasına dikkat edin!

Düğününüzde parlak renkler yerine mat renkler kullanmalısınız; fotoğraflarda pırıl pırıl parlamak istemezsiniz değil mi?

Mükemmel ve pürüzsüz cildin sırrı doğru fondöten seçimidir. Boynunuzun renginde, doğru tonda seçim yapmalısınız.

Etkileyici bakışlarla misafirlerinizi büyülemeye ne dersiniz? Upuzun ve gür kirpiklerden bahsediyorum. Tek kullanımlık takma kirpikler işinizi görebilir. Ama benim önerim yaklaşık 2 ay kadar dayanabilen balayında da hayatınızı kurtaracak ipek kirpikler! Ben denedim; sonuç mükemmel!

Rujunuzun daha kalıcı olması için dudak kalemi yardımı ile dudaklarınızı çevreleyin sonrasında rujunuzu sürün. Dudaklarınız hem daha dolgun duracak hem de rujunuz daha uzun dayanacaktır.

Ruj seçiminizde kalıcı olanları tercih edin. Ayrıca rujunuzu sürmeden önce pudralarsanız rujunuzun kalıcılığı artacaktır.

Zaman zaman makyajınızı tazelemeniz gerekecek; yakın arkadaşınıza makyaj çantanızı emanet edin; içine makyajınızda kullanılan malzemeleri ve parfümünüzü koymayı unutmayın!

Tüm gelinler zarif ve masum olurlar! Siz de öyle olun.

Hazırlayan: Meltem Öksüm
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla