Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.13, 01:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kadayıf Sarması - Kadayıf Sarması Tarifi - Kadayıf Sarması Yapılışı

Kadayıf Sarması - Kadayıf Sarması Tarifi - Kadayıf Sarması Yapılışı





Malzemeler

350 gr yaş tek kadayif

1 su bardağı çekilmiş ceviz içi

Yarım paket tereyağı


Şerbeti için

5 su bardağı su

4 su bardağı şeker


Yapılışı

Şerbetini ocağa koyun. Kaynamaya başladıktan 10 dk sonra altını kapatın.
Elinizin avuç içini bir miktar kadayıf alıp uzerinede ceviz koyup yaprak sarması gibi sarın.
Üzerine kızdırılmış tereyağının hepsini sürün.
Fırında üzeri kızarana kadar 180 derece sıcaklıkta kızartın.
Fırından cıkarınca 5 dakika kadar soğutun. Önceden kaynattığınız şerbeti ılık olarak uzerine dökün. Şerbeti çektikten sonra soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla