Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.13, 01:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yalancı Ekmek Kadayıfı - Yalancı Ekmek Kadayıfı Tarifi - Yalancı Ekmek Kadayıfı

Yalancı Ekmek Kadayıfı - Yalancı Ekmek Kadayıfı Tarifi - Yalancı Ekmek Kadayıfı Yapılışı






İçindekiler

Tabanı için


10 adet tuzsuz etimek

2 su bardağı su

15 yemek kaşığı şeker


Muhallebisi için


1 litre süt

7 yemek kaşığı irmik

1 paket vanilya

Üstü için

2 su bardağı süt

2 paket krem şanti

hindistan cevizi


Hazırlanışı

Etimekler kare veya dikdörten bir tepsiye dizilir.

Şeker ve su koyu kıvam alana kadar kaynatılır. Şerbet etimeklerin üzerine dökülüp ağzı bir kapakla kapatılıp şerbeti çekmesi sağlanır.

Bu sırada bir tencerede süt, vanilya ve irmik sürekli karıştırılarak muhallebi pişirilip soğutulur.

Pişirilen krema etimeklerin üzerine dökülüp düzelitilir.

Soğuk süt ile krem şantiler çırpılır. Muhallebinin üzerine kremşanti yayılır.
Servis yapılmadan önce bzdolabında iyice soğutulur.

Üzerine hindistan cevizi serpilerek servis edilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla