Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.08.13, 00:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Cevdet Kerim İncedayı Biyografisi - Cevdet Kerim İncedayı Hayatı - Cevdet Kerim

Cevdet Kerim İncedayı Biyografisi - Cevdet Kerim İncedayı Hayatı - Cevdet Kerim İncedayı Kimdir?

Cevdet Kerim İncedayı (d. 1893, Sinop, Türkiye) - (ö. 29 Mayıs 1951), Türk siyasetçi.

Sinop'a yerleşmiş Feşmuh ailesindendir. 1918'de Gülhane Askeri Tıp'tan mezun oldu. Harp Akademisi'ni bitirdi. V., VI., VII., VIII. ve IX. Dönem Sinop Milletvekilliği, TBMM Başkanvekilliği ile Muhabere ve Münakale Vekilliği ve Bayındırlık Bakanlığı yaptı. Evliydi.

İlgili sözler

“ Ben bu bölgelere gittiğimde, birtakım kimselerle öğrencilerin tercümanlık yapması sayesinde konuşabildim. Onları şimdi serbest bırakırsak oylarını ya Hasso'ya ya Memo'ya verirler. Büyük Millet Meclisi'ne Hassoların Memoların dolmasına sizin vicdanınız razı olur mu? (Ocak 1949) „
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla