Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.13, 10:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Serap
Moderator
 
Serap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Denizli
Mesajlar: 4.745
Konular: 1880
Puan Grafiği
Rep Puanı:5102
Rep Gücü:72
RD:Serap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 682
226 Mesajına 380 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Merdan Yanardağ Biyografisi - Merdan Yanardağ Kimdir - Merdan Yanardağ Hayatı

Merdan Yanardağ Biyografisi - Merdan Yanardağ Kimdir - Merdan Yanardağ Hayatı - Merdan Yanardağ Yaşamı

Merdan Yanardağ (D. 1959 Divriği, Sivas) Türk gazeteci ve yazar.

Merdan Yanardağ, Sivas'ın Divriği ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatı İstanbul'da geçti. 12 Eylül darbesinden sonra tutuklandı ve hapis yattı. Gazeteciliğe 1985 yılında başladı. Gazetecilik hayatı Günaydın Gazetesi'nde muhabir olmasıyla başlayan Yanardağ; Sabah, Güneş, Gündem, Aydınlık gazetesinde ve Söz Dergisi'nde çeşitli görevlerde bulundu. Birçok televizyon kanalında editör, program yapımcısı / sunucusu, haber müdürü, genel yayınyönetmeni ve genel müdür gibi farklı görevlerde bulundu. Bianet'e makaleler yazdı.

1996 senesinde ÖDP'nin kurucuları arasında Yanardağ da vardı. Bu partiden 2001 yılında ayrıldı. Sol Gazetesi'nde de köşeyazarlığı yapan Yanardağ, halen Yurt gazetesinin Genel Yayın Yönetmenidir.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Serap
Serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla