Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.09.13, 21:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kemik Erimesi Bitkisel Çözüm

Kemik Erimesi Bitkisel Çözüm Ne İyi Gelir,
Kemik erimesine ne iyi gelir bitkiler,
kemik erimesi bitkisel çözüm önerileri


Özellikle bayanlarda ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan kemik erimesi, hiç de hafife alınacak bir hastalık değildir. Bu hastalık tedavi edilmemesi durumunda çok ağrılı ve ciddi sorunlara yol açabilir. Peki kemik erimesinde nelere dikkat etmek gerekir? İşte cevabı:

Uzmanlar tarafından pek çok hastalıkta bitkisel ürünlerin tavsiye edildiğini biliyoruz. Isırgan otu da bunlardan bir tanesi. Saç bakımından kansere pek çok soruna iyi gelen ısırgan otu kemik erimesini hızlandırıyor. Bu sebeple uzmanlar kemik erimesi sorunu ile karşı karşıya olanların ısırgan otundan uzak durmalarını tavsiye ediyor.




Marul çok fazla kalsiyum içerdiğinden kemik erimesine karşı bol bol tüketilmelidir. 400 gram marul günlük kalsiyum ihtiyacının tamamını karşılamaktadır. Marul ve sütlaç kemik erimesi için tüketilmesi gereken gıdalar arasında.

Daha önce denenmiş bir yöntem olan marul ve sütlaç tüketimi kemik erimesini durdurması açısından hekimleri bile hayretler içerisinde bırakıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla