Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.10.13, 11:46   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tomris Oğuzalp Biyografisi - Tomris Oğuzalp Hayatı - Tomris Oğuzalp Kimdir?

Tomris Oğuzalp Biyografisi - Tomris Oğuzalp Hayatı - Tomris Oğuzalp Kimdir?

Sanatçı Tomris Oğuzalp 10 Ekim 1932 yılında Trabzon'da doğdu.Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olan Tomris Oğuzalp Çamlıca Kız Lisesi'nin ardından, Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümünden mezun oldu.

Tomris Oğuzalp 1953 yılında Sarı Zeybek ile sinema hayatına atılmış, uzun süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu ve yönetici olarak çalışmanın ardından, bir süre de Ankara Sanat Tiyatrosu'nda görev yapmış, daha sonra Kent Oyuncuları'nda bulunmuştur.

Tomris Oğuzalp genellikle kötü kadın karakter rollerinde yardımcı oyuncu olarak rol almış aynı zamanda Çasod üyesi ve başarılı bir seslendirme sanatçısıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla