Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.12.13, 21:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Görkem Şarkan Biyografisi - Görkem Şarkan Hayatı - Görkem Şarkan Kimdir?

Görkem Şarkan Biyografisi - Görkem Şarkan Hayatı - Görkem Şarkan Kimdir?


19 Mayıs 1985’te İstanbul’da doğdu. Ortaöğretimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamlayarak 2003 yılında Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüne girdi. Buradaki eğitimini 4. yılında terketti. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne kabul edildi. Buradan 2013 yılında mezun oldu.
On iki yaşından yirmi yaşına kadar caz gitar ve kompozisyon dersleri aldı. Birçok projede enstrumanist olarak bulundu. 2009 yılında çıkan Bora Küçükyılmaz’ın ‘Yalnızlık Adam Olmuş’ albümünde aranjör, besteci ve enstrumanist olarak yer aldı. Aynı zamanda bestecisi de olduğu albümün çıkış parçası olan ‘’Yağmur’’un klip yönetmenliğini üstlendi. 2008 yılında İstanbul Üniverstesi Devlet Konservatuvarı bitirme oyunu olan’’ Küheylan’’ için bestelediği özgün oyun müziği ile AFL Üniversitelerarası Tiyatro Festivalinde en iyi oyun müzik ödülüne değer görüldü.
2010 yılında kendi tiyatro grubu Serbest Bölge’yi (
www.serbest-bolge.net) kurdu. Kendi yazıp yönettiği ve rol aldığı ‘’Çatı’’ oyunuyla 16. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde ‘yardımcı rolde yılın en başarılı erkek oyuncusu ödülü’ne aday gösterildi. 2011 yılında yine kendisinin yazıp yönettiği ve rol aldığı “Yok Oğlum Biz Evdeyiz’’ oyunuyla Tobav Başarı ödülleri kapsamında ‘yılın oyunu’ ve ‘yılın genç yönetmeni’ dallarında aday gösterildi ve ‘yılın oyun yazarı ödülü’ne değer görüldü. Ayrıca Tiyatro Tiyatro Dergisi 2012 ödülleri kapsamında ‘yılın oyun yazarı ödülü’ne aday gösterildi.
2011 yılında TMC Film Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Bizim Yenge’ dizisinde Ersun karakterini canlandırdı. Eylül – Nisan 2012 arası TRT Okul kanalında ‘Sinefil’ isimli sinema kültürü programının sunuculuğunu yaptı.
Haziran 2013’te kendi yazıp yönettiği, yapımcılığını AC Film’in üstlendiği, başrollerini Zerrin Sümer ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı ilk uzun metraj filmi Nergis Hanım’ın çekimlerini tamamladı.

Kaynak:
Okur - Yazar
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla