Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.12.13, 19:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Özcan Bizati Biyografisi - Özcan Bizati Kimdir - Özcan Bizati Hayatı - Özcan Bizati Y

Özcan Bizati Biyografisi - Özcan Bizati Kimdir - Özcan Bizati Hayatı - Özcan Bizati Yaşamı

Özcan Bizati (D. 31 Mayıs 1968, Denizli), Türk eski amatör futbolcu, antrenör ve teknik direktör.

Futbolculuk Kariyeri

Sarayköy, Beypazarı Şekerspor, TMO Spor ve Keçiörenspor gibi takımlarda forma Bizati henüz 21 yaşında menisküs sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Teknik Direktörlük Kariyeri

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra ODTÜ Beden Eğitimi Bölümü'ne giden Bizati, UEFA'nın antrenörlük kurslarına da giderek pro-lisans almıştır. 2000 yılında MKE Ankaragücü'nün gençlik gelişim antrenörü olarak göreve başlamış, 2002-03 sezonunda aynı görevi Gençlerbirliğinde sürdürmüştür. İlk teknik direktörlük deneyimini 2007-08 sezonunda MKE Ankaragücü'nde yaşayan antrenör, ertesi sezon Pendikspor'da görev almıştır. 9 Ekim 2008'de de bu görevinden ayrılmıştır. Günümüzde ise Samsunspor'daantrenörlük yapmaktadır. 2012-2013 sezonunda Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapacak. Kendisinden önce bu görevde Ünal Karaman bulunmakta idi.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla