Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.12.13, 21:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yasemin Sannino Biyografisi - Yasemin Sannino Hayatı - Yasemin Sannino Kimdir?

Yasemin Sannino Biyografisi - Yasemin Sannino Hayatı - Yasemin Sannino Kimdir?




Türk bir anne ve İtalyan bir babanın kızı olarak İstanbul'da dünyaya gelen Sannino, 8 yaşında piyano çalmaya başlamış ve Roma'daki "La Sapienza" Üniversitesi'nde Kimya bölümünü bitirdiği sırada soprano Luciana Valente ve jazz sanatçısı Maria Pia De Vito'dan vokal eğitimi almıştır.

Roma Ulusal Araştırma Merkezi'nde sürdürmekte olduğu araştırma faaliyetlerini 2009 yılında müzik tutkusunun peşinden gitmeyi tercih ederek bırakmıştır. O zamandan beri Sannino, birçok film müziği ve değişik müzikal çeşitleri ile projelerde şarkı yazarı ve müzisyen olarak yer almıştır.

Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in "Cahil Periler" film müziğindeki performansıyla tanınan Sannino, 2007 yılından bu yana, İtalyan besteci Stefano Mainetti ile birlikte çalışmaktadır.

2009 yılında Stefano Mainetti ile seslendirdiği "Alma Mater" adlı müzikal projesinde yer alan Yasemin Sanino, bir aktris olarak 2010 yılında "Ghost Track" adlı bir İtalyan uzun metrajlı filminde Türk aktör Ruhi Sarı ile başrolde oynamış ve son zamanlarda "Amanda Knox:murder on trial in Italy" adlı filmde Giulia Bongiorno rolünü canlandırmıştır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla