Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.13, 19:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Sadri Şener Biyografisi - Sadri Şener Kimdir - Sadri Şener Hayatı - Sadri Şener Yaşam

Sadri Şener Biyografisi - Sadri Şener Kimdir - Sadri Şener Hayatı - Sadri Şener Yaşamı

Sadri Şener (D. 21 Ağustos 1951, Trabzon), Türk inşaat mühendisi ve spor yöneticisi. 1992-1994 ve 2008-2013 yılları arasında iki kez Trabzonspor kulübünün başkanlık görevini yürütmüştür. Başkanlığı döneminde 3'ü yabancı olmak üzere 6 teknik direktörle çalışırken, 2 Türkiye Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 tane de Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.




Sadri Şener

Şener, 60'lı ve 70'li yıllarda Trabzon milletvekilliği, Orman ve Devlet bakanlıkları yapan Ahmet Şener'in oğludur. Ayrıca Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu'nun kardeşi, TAV Havalimanları Holding CEO'su Mustafa Sani Şener'in de ağabeyidir.

Sadri Şener, 1951 yılında üç çocuklu Ahmet ve Feride çiftinin ortanca çocuğu olarak Trabzon'da doğdu. Aslen Tonyalı olan Şener, babasının siyasetçi olması nedeniyle ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1973 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirdi ve inşaat yüksek mühendisi oldu. 1973-1977 yılları arasında çeşitli müteahhitlikfirmalarında çalıştı. 1977'den itibaren ise müteahhitlik ve turizm işleriyle uğraşmaya başladı.

Hayatı

Sadri Şener, eski bir öğretmen olan Yüksel Şener ile evlidir. Eşi, 20 Kasım 1993'te Beşiktaş'a karşı 7-1 kaybedilen lig maçından sonra öğretmenliği bıraktı. Çiftin İngiltere'de avukatlık yapan Zeynep adında bir kızları vardır. Şener, Turgut Özal döneminde yap-işlet-devret modeliyle kurduğu Bodrum'daki Manastır Oteli'nin de sahibidir.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla