Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.01.14, 20:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Begümhan Doğan Faralyalı Biyografisi - Begümhan Doğan Faralyalı Hayatı

Begümhan Doğan Faralyalı Biyografisi - Begümhan Doğan Faralyalı Hayatı - Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?


1976 İstanbul doğumlu Begümhan Doğan Faralyalı, 1998 yılında London School of Economics’ten Ekonomi ve Felsefe dallarında lisans derecesi ile mezun oldu. New York Arthur Andersen’da danışman olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Londra Monitor’da Avrupa’nın önde gelen medya ve teknoloji şirketlerine yönelik yeniden yapılandırma projelerinde danışman olarak görev aldı.

2004 yılında Stanford Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Faralyalı, İcra Kurulu Üyesi ve Yabancı Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Doğan Yayın Holding’in uluslararası alanda büyümesinden sorumlu oldu; Doğu Avrupa ile Rusya da dahil olmak üzere Avrupa’daki yatırım fırsatlarına odaklandı.

Doğan Yayın Holding’in Türkiye dışındaki ilk televizyon yatırımı olan Kanal D Romanya’yı 2007 yılında kurdu; bu kanalın Ringier ile ortaklığını gerçekleştirdi. Kanal D Romanya iki yıl içinde tüm günde üçüncü kanal olmayı başardı.

Aynı dönemde Londra Borsası’nda işlem gören Trader Media East’in Hürriyet tarafından 2007 yılında 500 milyon dolar karşılığında satın alınması projesinde çalıştı. Bu proje, DYH’nın gerçekleştirdiği hali hazırdaki en büyük uluslararası satınalmadır.

15 yıl yurt dışında yaşadıktan sonra Türkiye’ye temelli dönüş yapan Faralyalı, 2009 yılında Star TV’nin CEO’luğunu; 2010 yılında Kanal D ve CnnTürk’ü de bünyesinden bulunduran Doğan TV Holding’in başkanlığını üstlendi.

Begümhan Doğan Faralyalı halihazırda, Kanal D Romanya Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra 1 Ocak 2012 itibarı ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.

Faralyalı, evli ve iki çocuk annesidir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla