Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.01.14, 15:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tolga
Moderator
 
Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Hatay
Mesajlar: 7.633
Konular: 6762
Puan Grafiği
Rep Puanı:3830
Rep Gücü:62
RD:Tolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 447
189 Mesajına 278 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Gönül Hırsızı - Gönül Hırsızı Dizisi

Gönül Hırsızı - Gönül Hırsızı Dizisi

Gönül Hırsızı Yapımcılığını Tekden Film üstlendiği yönetmenliğini Ayhan Özen yaptığı Senaryosunu Hasan Kaçan, Baykut Badem, Ali Uğur Kaçan kaleme aldığı Başrollerinde Cem Kılıç, Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz paylaştıkları televizyon dizisidir.

Konusu

Boşanmış bir ailenin büyük oğlu olan Tarık ve kardeşi Necdet , anneleri Neriman'la aynı çatı altında tembel bir hayat sürmektedirler. Tarık, büyük aşkı Hülya'nın onu terk etmesiyle yaşadığı bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalır. Bu ayrılık yüzünden Tarık ve en az onun kadar tembel arkadaşları, hayatın gerçek yüzü ile karşı karşıya gelirken onlara ağabeylik yapan ve koruyup kollayan Nadir Ağabey , hikayeleriyle onları hayata hazırlayacaktır.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tolga
Tolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla