Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.08, 10:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Terazi Burcu ve Sağlık

Terazi Burcu ve Sağlık

Terazi burcu böbrekleri yönetir. Dengeli ve duygusal olan Terazi'ler herhangi bir tartışma, kaza ve çeşitli olaylar karşısında ciddi rahatsızlıklara yakalanırlar. Terazi burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: uzun boylu, ince vücutlu, düz kahverengi saçlı, yuvarlak yüzlü, beyaz tenli, koyu renkli gözlü olurlar.

Terazi'ler yapılı ama güçlü kuvvetli olmayan kişilerdir. Sağlıklı görünüşlerine karşın çabuk hastalanırlar. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara yatkın, tüm hastalıklara karşı dirençsizdirler. Terazi burcu böbrekleri, omurga ve bel bölgesini yönetir. Romatizma ve sırt ağrısına neden olabilecek soğuk algınlıklarından kaçınmalı, kendilerini zorlamamalı bol bol dinlenmelidirler. Yeme-içme konusunda özenli iseler de ölçülü davranmalarında yarar vardır.

Teraziler sessizce acı çekmez, çok özen isterler. Kötü bir hasta olur, hastalandıklarında herkesin haberi olmasını isterler. Hastanede yatıyorsa bütün arkadaşlarının ziyaret etmesine sevinirler. Kendilerine özen gösterilmezse hem içerler hem de huysuz olurlar.

--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla