Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.02.14, 16:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?

Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?


Şeyda Coşkun Hadise ve Gülşen’in zayıflığı gözleri ikisininde Yaşam koçu olarak kendini tanıttı. Şeyda Coşkun’ Hadise ve Gülşen’e kısa sürede kilo verdiren Şeyda Coşkun; Son günlerde Sibel Can gibi isimlerin yeni gözdesi haline geldi.

Şeyda Coşkun sekiz yıldır beslenme ve egzersiz konusunda koçluk yapıyor. Kız kardeşi Tuğba Coşkun'a doğum sonrası kilolarını hızla verdirerek adını duyuran Şeyda Coşkun birlikte çalıştığı kişilerin yaşamlarını bir hafiye gibi takip ettiğini söylüyor.

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun son olarak Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman ile 1 saat kaldıkları otele girerken ve çıkarken çekilen görüntüleri ile gündemde yer alıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla