Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.02.14, 18:29   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Levent Piriştina Biyografisi - Levent Piriştina Kimdir - Levent Piriştina Hayat

Levent Piriştina Biyografisi - Levent Piriştina Kimdir - Levent Piriştina Hayat



20/06/1978 İzmir doğumluyum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi İzmirde tamamladıktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdim.

Askerlik görevi ardından, gıda sektöründe depolama, ihracat ve ithalat alanında çalıştım. Organizasyon ve hizmet sektoruyle İzmirde ki faaliyetlerim devam etti.

Bu dönemlerde halen devam eden Ege Genç İşadamları derneği, izmir Sanayici ve İşadamları derneğinde , KTK yönetimlerinde görev aldım. Son genel seçimlerde üyesi olmaktan gurur ve onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili adayı oldum.

Tıkanan siyasette, çözümü gençlerde ve kadınlarda gören partim yaşadığımız kente hizmet etme heyecanımzı arttırdı. Dinamizmime, aldığım eğitime ve hemşerilerimin desteğine dayanarak Bucamızı ulusal ve uluslararası alanda hakekttiği yere getirmek için, Buca Belediye Başkan aday adayı oldum.

İyi derecede İngilizce bilmekte bir kız çocuğu babasıyım
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla