Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.02.14, 16:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2014 Yay Burcu Yorumu

2014 Yay Burcu Yorumu

Yeni yıl sizin için yeni başlangıçlar, yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, yeni aşklara yelken açmak olacak.Hayatın getireceği şanslı gelişmeleri değerlendireceğiniz her zamankinden daha dışa dönük olacağınız,hayata daha güzel bakmanıza neden olacak gelişmelerin yaşanacağı bir 2014 sizi bekliyor. Bu yıl her anlamda şans sizden yana. Gerek özel hayatınız gerekse iş hayatınızda istediğiniz her şeye kavuşuyorsunuz. İş arayan yaylar, işlerinden memnun olmayıp değişiklik isteyenler bu sene sevinecekler. Sıkıntılardan kurtulacğınız dertsiz sıkıntısız huzurlu bir sene geçireceğinizi söyleyebiliriz.

2014 Yay burcu yılın ilk ayı iş anlamında çok şanslısınız kazancınızda artış olacak. Belki yeni ortaklıkların başlaması belki de kendi işinizi kurmanız söz konusu kısacası bu ay içinde size ekstra gelir getirecek aynı zamanda küçümsenmeyecek kadar da büyük sayılacak bir iş girişimi olacak. Ay sonunda çok özel bir görüşme yapacaksınız. Yaylar uzun süredir size sıkıntı veren bir durumun çözüme kavuşması söz konusu olacak bu bir mahkeme işi olabileceği gibi satılmasını beklediğiniz bir ev ya da arsada olabilir.

Şubat gibi iki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz-bu belki iki aşk olabilir- bu gibi durumlarda size çekici geleni, tercih ederseniz daha kazançlı olursunuz. Gene bu ay içerisinde uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere hayatınızda yer açacaksınız. Pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyduğunuz bir dönem. Yetişkin çocukları olanların çocuklarının eş adayları ile tanışmaları söz konusu olabilir. Bu ay içinde tanışacağınız yeni yüzler üzün vadede hayatınızda olacak kimseler diyebiliriz.

Mart ayında kariyeriniz işle ilgili hedefleriniz ön planda olacak, çarpıcı fikirler ortaya koyacağınız çalışmalarınız olacak. Mart ayı son derece yoğun organize etmeniz gereken çok fazla iş olacak zamana karşınıza çıkan fırsatlara göre iyi değerlendirme yapmanız gerekecek. Hayata ve olaylara karşı bakış açınızı değiştiren insanlarla karşılaşmanız söz konusu. Ay sonu yaptığınız bir yatırımın size getirisini görüp son derece memnun olacaksınız. Gene bu ayın sonunda bir gayrimenkul alımı gündeme gelebilir.

Nisan ayı özel hayatınızda sizi memnun edecek gelişmelerin yaşanması söz konusu bu pek çokları için yeni bir aşk olacak. İş hayatında ya da bir arkadaşınız vasıtası ile tanışacağınız karşı cinsden birisi ile yakınlaşma söz konusu, bu kişiye fırsat verdiğiniz takdirde ruh ikizinizi bulduğunuzu hissedeceksiniz. Nisan ayı çok yoğun geçecek arkadaş toplantıları uzun süredir görmediğiniz dostlarla görüşmeler yapacaksınız. Aile içi ilişkilerinde yoğun yaşanacağını söyleyebiliriz. Bazılarınızın aile bireyleri ile ortakyapacakları bir yaatırım söz konusu olabilir bu arsa ya da iş yeri olabilir. Evli olanların ise eşlerinin ailesi tarafından gelecek bir miras işi gündemlerinde yer alabilir.

Mayıs ayı evli olan yaaylr için biraz sıkıntılı olabilir özellikle çocuk sahibi olanlar çocuklarının problemleri, hastalıkları ile uğraşmak durumunda kalabilirler. Ancak hemen belirtelim hastalık öyle büyütülecek bi durum olmayacak bunlar basit rahatsızlık şeklinde ancak ev ve çocuklarla ilgilenmekten bunaldığınızı hissedebilirsiniz. Gene evli olanlardan bazılarının eşlerinin yurt dışı ya da şehir dışı bağlantılı bir iş girişimi olabilir. Bu uzaktaki bir akraba ya da arkadaşınızı ortak edeceğiniz bir iş şeklinde de gelişebilir.

Yay burçları 2014 Haziran ayında birden fazla yolculuk gündeme gelebilir. Gene bu dönemde halen kalbi boş olanlar yeni biri ile tanışacak ve güzel bir birliktelik başlayacak ancak bu kişinin sizden uzakta yaşıyor olması gibi bir durumda söz konusu olabilir. Bu ay içinde yapacağınız yolculuklar yurt içi olabileceği gibi yurt dışı seyahatleri de söz konusu olacak. Bu ay her anlamda kendinizi iyi zinde hissedeceksiniz. Bu dönemde yani haziran sonrası araba alma ya da mevcut otomobilinizi değiştirme isteği duyabilir ve bunu hayata geçirmek için araştırmalar içine girebilirsiniz.

Temmuz ayı biraz daha sakin geçerken kazancınız gene iyi görünüyor bu dönmede yeni projeler gündeme gelebilir bu ay içerisinde uzak bir yerden bir ev satın alabilirsiniz bu belki bir yazlık ev ya da ilerisi için düşünülen yatırım amaçlı bir girişimde olabilir. Bu ay içerisinde bazılarınızın gündemine evlilik fikri hâkim olacak var olan partnerinizle böyle bir düşünce içine girebilirsiniz. Evli olanların eşlerinin ailesi ile ilgili bir konu ile uğraşmak zorunda kılmaları söz konusu bu uğraşacağınız iş her neyse sizi biraz sıkacak ancak eşinizin size olan güveninin artması aile ilişkilerinizi daha sağlamlaştıracaktır.

Ağustos ayı uzak bir yolculuk söz konusu bu yolculuk size bayğı keyifli gelecek bu ay içinde bazılarınızın ailesine yeni bireylerin katılması durumu yaşanacak evlilik ya da yeni bir bebek. Bazılarınız kardeşlerini ilgilendiren bir durumla uğraşmak durumunda olacak. Ağustos ayı keyifli yolculuklar güzel haberler eski dostlarla karşılaşmalar şaşırtıcı ama güzel gelişmeler yaşanacak.

Sevgili yayalar 2014 Eylül başı kısa bir yolculuk söz konusu hemen sonrasında ise yoğun bir iş temposu bu ay içinde bazılarınızın partnerlerinin aileleri ile tanışmaları söz konusu olabilir haliyle ilişkinizin daha ciddi boyutlara taşınması. Bu dönemde bazılarınızın hayatında eğitimle ilgili bir gelişme söz konusu olabilir bu bir dil kursuna başlamanız olabileceği gibi yüksek lisans yapmak gibi bir üst eğitim seviyesine devam etme şeklinde de olabilir.

Ekim ayında oldukça güzel haberler alacaksınız aile içi sevindirici gelişmeler yaşanacak. Bazılarınız için evlilik, nişan gibi bir gelişme yaşanabilir. Maddi açıdan tatmin olacağınız gelişmeler yaşanacak bu ay içinde evinizde bir tadilat yada yeni bir eve taşınma gibi bir durum söz konusu.

Kasım ayında eski bir arkadaşla karşılaşmanız ve bu kişinin iş hayatınızda size yardımı söz konusu olacak. Bu kişi sayesinde yeni bağlantılar kuracak yeni bir çevre edineceksiniz sizi çok faydası olacak. Evli olan yayların bu dönemde eşleri ile aralarının daha iyi olacağını duygusal anlamda son derece mutlu bir döneme gireceklerini söyleyebiliriz. Çocuk sahibi olanların ise bu dönemde çocukları ile ilgili konulara daha fazla vakit ayırmaları gerekecek.

2014 Aralık ayı yay burçları için ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ya da kıskançlıklar yaşanabilir, bazılarınızın partnerleri ile ilgili fikirlerini tekrar gözden geçirmeleri gerekebilir. Bu dönemde ani kararlar vermekten kaçının biraz bekleyin ki daha sağlıklı düşüne bilesiniz hem siz hem de partneriniz suların durulmasını beklemekte fayda var. Aşk hayatınızda meydana gelen gelişmelerin istediğiniz yönde olmadığını düşünebilirsiniz ancak sonunda her şey tatlıya bağlanacak. Bu ay sonuna doğru ailenizle ilgili sizi sevindirecek bir gelişme yaşanacak. Bu ay içinde bir yakınınızın evliliği söz konusu. Ay sonuna doğru önceden yaptığınız bir yatırımın size çok karlı bir şekilde geri dönüşü söz konusu olacak.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla