Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.03.14, 00:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Merhamet 35. Bölüm Özeti

Merhamet 35. Bölüm Özeti


Irmak’ın hamilelik haberi Fırat ve Narin’in düğününe bomba gibi düşmüştür. Sermet Irmak’ın oynadığı oyunun farkında olmasına rağmen herhangi bir adım atmaz. Fırat’ın yaptıklarının bedelini ödeyerek olgunlaşmasını istemektedir. Narin’in tepkisi herkes için merak konusudur. Sermet’in duruma el koymadığını gören Ali’nin içi hiç rahat değildir.

Yaşananları değiştiremeyecek olan Fırat, Narin’den kolay kolay vazgeçmeyecektir ve iptal olan balayı programı yerine Narin’e alternatif bir program hazırlar.

Yılbaşının gelişiyle ve Irmak’ın bir şey olmamış gibi İsviçre’de arkadaşlarının yanına tatile gitmesi ile Deniz’in morali iyice bozulmuştur. Sermet Deniz’e babadan kalma dağ evinde hoş bir yılbaşı tatili planlar.. Ancak bu küçük kaçamağın ikinci günü ikili hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya gelecektir!

Geçmiş öykülerde ise; Deniz ve Narin hukuk fakültesinden mezun olur. Narin elinde diplomasıyla babasının karşısına çıkmayı planlar ama büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaşır!
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla