Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.03.14, 18:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Burak Yamantürk Biyografisi - Burak Yamantürk Hayatı - Burak Yamantürk Kimdir?

Burak Yamantürk Biyografisi - Burak Yamantürk Hayatı - Burak Yamantürk Kimdir?



Burak Yamantürk, 14 Eylül 1980 Sivas doğumludur. Oyuncu, İstanbul Üniversitesi Su altı Teknolojisi Bölümünden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’ne devam etmiş ve mezun olmuştır. Burak Yamantürk’ün ilk sinema ve oyunculuk deneyimi, Levent Semerci’nin Ayhan Hanım adlı filmidir. Oyuncu, Mehmet Alantuğ’un başrol oynadığı Kanal D dizisi Veda’da, İttihatçi Kemal rolü ile dikkatleri üzerinde toplamıştır. veda dizisinden Burak Yamantürk Kimdir?Veda Dizisinin; reyting nedeniyle beklenmedik şekilde sonlandırılmasından sonra, Tatar Ramazan dizisi kadrosuna katılan Burak Yamantürk’ün, ikinci dizi deneyimi Tatar Ramazan olmuştur. Burak Yamantürk oyunculuğun yanında İstanbul Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’nun üyesidir.

Yakışıklı oyuncu bu sıralar Yasak dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizide Burak Yamantürk Deniz Çakır ve Fikret Kuşkan gibi oyuncularla başrolleri paylaşıyor ve Calibe'nin eski sevgilisi ve teyzesinin oğlu olan Nejat'ı canlandırıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla