Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.14, 17:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yankı Alper Biyografisi - Yankı Alper Hayatı - Yankı Alper Kimdir?

Yankı Alper Biyografisi - Yankı Alper Hayatı - Yankı Alper Kimdir?


01.01.1982 yılında Mersin’de doğan Yankı Alper ilk, orta ve lise öğrenimini Mersin Özel Toros Kolleji’nde tamamladı. Üniversite eğitimine Doğu Akdeniz Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünde başlayan Yankı Alper, içindeki müzik tutkusu ağır basınca aynı adlı üniversitenin müzik bölümüne geçiş yaptı. Okul yıllarında başlayan müzik tutkusu, Yankı Alper’i genç yaşta sahne hayatıyla tanıştırdı. Uzun süre Kıbrıs gece hayatının sayılı solistlerinden biri olan Yankı Alper, 2005 yılında istanbul’a gelerek sahne hayatına bu şehirde devam etti.

İstanbul’da çeşitli clublerde sahne alan Yankı Alper, aynı zamanda söz yazarak beste yapmaya başladı. Müzik hayatına kendi besteleri ışığında profesyonel olarak devam etme kararı alan Yankı Alper; 2009 yılının ilk aylarında müsiCAT firması ile el sıkıştı. Albüm çalışmalarına titiz bir şekilde ağırlık veren sanatçı 4 ü kendisine ait 7 şarkıdan oluşan ilk solo albümünü hazırladı. 2010 yılına imza atmaya aday olan albümde Yankı Alper; müzik piyasasına ne kadar iddialı giriş yapacağını “NEZ” ile yaptığı çalışma ile gösterdi.

Albümün çıkış şarkısı “Kaç Yazar?” a NEZ ile birlikte düet yapan yakışıklı popçu, aynı zamanda şarkının klibinde de NEZ ile birlikte kameraların karşısına geçti.
Ünlü klip yönetmeni Mustafa Uslu ve Dijital Sanatlar ekibi tarafından çekilen klip Şubat ayı itibariyle müzik severlerin beğenisine sunulacak. Müzik kariyerinin ilk solo albümünde 4 şarkının söz ve bestesine can veren Yankı Alper’in ismi ile aynı adı taşıyan albümü “Yankı Alper” içerisinde 1 tanesi versiyon olmak üzere tam 7 adet şarkı bulunmakta.
Ben Bir Kere Sevmişim Seni,
Madem, O gün Bu Gün Değil ve Bin Pişmanım adlı şarkılar genç şarkıcının imzasını taşırken, albümün ilk videosu olan “Kaç Yazar?” ve “Ne Yapmalı Bilmem?” yetenekli müzisyen Mert Ali İçelli ve Elif Nun İçelli’ye ait.




Yankı Alper - Ben Bir Kere Sevmişim Seni
Tualimforum.com video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla