Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.04.14, 11:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Gonca Elmas Biyografisi - Gonca Elmas Kimdir - Gonca Elmas Hayatı - Gonca Elmas Yaşam

Gonca Elmas Biyografisi - Gonca Elmas Kimdir - Gonca Elmas Hayatı - Gonca Elmas Yaşamı

Gonca Elmas Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Uzun yıllar muhtelif bankalarda üst düzey yönetici olarak görev yaptıktan sonra çeşitli senaryo ve hikayelere imza attı. 2009 yılında “Konak” adlı gençlik filminin yapımcılığını üstlendi. Gençlere uyuşturucunun zararları konusunda mesajlar veren film, 11.Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde “Emek Ödülü”nü, Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nde “Jüri Özel Ödülü”nü kazandı.

Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'ndan 2010 Kültür-Sanat Ödülü alan Gonca Elmas, 2012 yılında ise ilk romanı “Kara Fatma” ile Tüketici Akademisi 25. Uluslararası Kalite Ödüllerinde “Yılın En İyi Kitabı” ödülüne layık görüldü. Uşak Üniversitesi tarafından yardımcı ders kitabı olarak okutulanKara Fatma romanı yazarın ilk kitabıdır. 2011 yılında onbir ayrı aşk hikayesinden oluşan “10 Çiçek 1 Böcek” adlı öykü kitabı çıkaran Yazar, 2012 yılında 3 Kadın 3 Kahraman Bir Vatan isimli romanını okuyucusuyla buluşturdu.

Sinema ve Televizyon programı yapımcısı olarak da faaliyetini sürdüren Gonca Elmas, Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları'nda Gönüllü Danışman olarak da çalışmakta ve Kurtuluş savaşı tarihimizi ve anılmayan kahramanlarımızı tanıtmak amacıyla birçok Üniversite ve Ortaöğretim okullarında konferanslarına devam etmektedir.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla