Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.07.14, 15:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Bryan Ruiz Biyografisi - Bryan Ruiz Kimdir - Bryan Ruiz Hayatı - Bryan Ruiz Yaşamı

Bryan Ruiz Biyografisi - Bryan Ruiz Kimdir - Bryan Ruiz Hayatı - Bryan Ruiz Yaşamı

Bryan Ruiz Gonzalez (D. 18 Ağustos 1985, San Jose, Kosta Rika), Kosta Rikalı futbolcu.




Bryan Ruiz

Kariyeri

Çocukluğunda müthiş tekniği ve oyun zekâsıyla 12 yaşındayken dikkat çekerek ülkenin büyük kulüplerinden biri olan Liga Deportiva Alajuelse'le sözleşme imzaladı. Gonzalez, kulübün altyapıdaki başarısıyla ön plana çıktı. "La Comadreja" yani "samur" lakaplı oyuncu 2003 yılında 18 yaşına girdikten sonra A takımda ilk maçını Santos de Guapiles karşısında oynadı. González kısa sürede takıma uyum sağladı. O ve takımı LD Alajuelse 2004'te CONACAF Şampiyonlar Ligi'ni kazandı ve ertesi yıl hem ligde hem de UNCAF Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı. Başarısı Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çekti. SC Heerenveen, R.S.C. Anderlecht, Standard Liege, Club Brugge K.V., Olympiacos F.C., S.S.C. Napoli, Newcastle United F.C., Celtic FC ve Wigan Athletic'in transfer listelerinde kendine yer bulsa da Temmuz 2006'da Belçika'nın orta sıra takımlardan K.A.A. Gent'le sözleşme imzaladı. Gent'te Georges Leekens'in teknik direktörlüğü döneminde ilk 11'de pek fazla forma şansı bulamadı. Ancak şansı döndü ve ertesi sezon takımı başına Trond Sollied getirildi. Gonzales Trond Sollied'in kendisine olan inancına karşılık verdi ve 31 maçta 11 gol atmayı başardı. Gelişimi geçen sezon takmınbaşına getirilen efsane kaleci Michel Preud'homme geldikten sonra da devam etti. Her iki ayağını da kullanan Gonzalez, hava toplarına hakimiyeti ve kale önündeki bitiriciliği sayesinde golcü olarak görev almaktadır. 15 Temmuz 2009'da Hollanda'nın FC Twente takımına 5 milyon € karşılığında 4 yıllığına imza atmıştır.

Milli Takım

CONCACAF Gold Kupası'nda ve 2006 Dünya Kupası elemeleri'nde forma giymiştir. Kosta Rika Milli Futbol Takımı'ndaki ilk golünü Mart 2007'de atmıştır.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla