Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.08.14, 18:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bu Son Olsun (KANAL D)

Bu Son Olsun (KANAL D)


BU SON OLSUN





Bu Son Olsun dizisinin başrolleri belli oldu


Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Selim’i Engin Öztürk, Kanal D’nin yeni sezonda ekrana gelecek dizisi Bu Son Olsun’da başrol olacak.

Adını Kalbime Yazdım’ın Leyla’sı İpek Karapınar, Bu Son Olsun dizisinin başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkacak..

Son olarak Arka Sokaklar ve Alev Alev dizilerinde rol alan ünlü oyuncu İlker İnanoğlu da Bu Son Olsun dizisinin kadrosunda.

Yapımcılığını D Productions’un üstlendiği ve çok yakında Kanal D’de başlayacak dizinin bir diğer bombası da usta oyuncu Nur Fettahoğlu oldu.

KONUSU:

Profesör Doktor Veysel Bey tüm ömrünü hastalarına adamış olan idealist bir doktordur. İstanbul'da kar amacı gütmeyen bir hastanenin sahibidir. Fakat borçları yüzünden hastane kapanma aşamasına gelir. Çalışan doktorlar istifa ederek hastaneyi terk ederler. Veysel Bey hastaneyi kurtarmak için bir plan yapar ve bir ekip kurmaya karar verir. Doktor olan kızı Yelda bu konuda onun destekçisidir ve tıp fakültesinden tanıdığı doktorları bir araya getirerek ekibi oluşturmaya yardım eder.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla