Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 13:53   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye
 
handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 486
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart

50 GÜL
Birisini çok seviyorsunuz, ona, karşı konulamayacak kadar büyük aşk duyguları besliyorsunuz. Her şeyin bittiği an diyebildiğiniz durumlarda veya hayatınızda ondan başka kimseyi görmediğinizi biliyorsanız o zaman bu kişiye 50 gül verin veya gönderin. Hayatınızda size birisi 50 gül verir veya çiçekçi vasıtasıyla getirirse bilin ki "Size, karşı konulamayacak derecede aşık olduğunu" söylemeye çalışmaktadır.

56 GÜL
Kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz. Artık aşkınızın doruğunda olduğunuzu biliyorsunuz. Neye baksanız onu görüyorsunuz. Ne yapsanız onunla yaşıyorsunuz. Artık sonunda bir araya geleceğinizi düşünüyorsunuz. Onun veya kendinizin hatalarını bile göremez durumda olduğunuzu ve aşkına karşı koyamadığınızı düşüyorsunuz. Bunu kelimelere dökseniz de yetmeyeceğini, onun gerçekten bunu hissetmesini istiyorsunuz. O zaman 56 gül göndermelisiniz. 56 Sizin hayatınızdaki tek aşkınız olduğunu anlatmaktır.

66 GÜL
Birlikte olduğunuz kişiyle sorunlara bakışınız aynı, çözüm fikirleriniz aynı, gözlerine baktığında, sevgiyi.. Dudaklarına baktığında, özlemi... Yanağına ve tenine dokunduğunuzda aşkı... Seninle zıt olduğu durumlarında bile ona aşk dolu bakıyorsan... Her türlü hareketi sana aşkı hatırlatıyorsa o zaman 66 gül gönder. Sen eğer 66 gül alıyorsan, "Başarılı bir aşk yaşattığını ve başarılı bir aşk yaşadığınızı" anlatmaktadır. 66 gül gönderende aynı duyguları yaşamakta olduğu anlamına gelmektedir.

99 GÜL
Tanıştınız, sevdiniz ve sevildiniz. Hatalar yaptınız fakat karşınızdaki aynı hatayı bir daha yapmamak üzeri sizi anlayışla karşıladı... Sizi ve çevrenizdekileri sizin kadar çok seviyor... Çevrenizdekilerin size ve sevdiğinize karşı büyük hatalarını dahi görmezlikten gelerek hep yanınızda oldu ve aşkını hep büyüttü ulaşılamaz yaptığı için büyük mutluluk yaşatıyor. İşte bu mutluluğun kelimelere bile sığmaz hale geldiğini gördüğünüzde 99 gül en güzel anlatım şeklidir. 99 gül alan veya gönderen kişi "aşklarının ölüme kadar veya sonsuzluğa kadar süreceğini gösterir. Her şeyden çok seviyorum" anlamına gelir.

100 GÜL
Bazen öyle sevgiler var ki, dillerden düşmez... Bazen öyle sevgiler var ki yıllar bile eskitemez... Bazen öyle sevgiler ve aşklar var ki, şarap gibidir ömürle birlikte tadı ve özlemi artar... Bazen öyle sevgi ve aşk vardır ki, yıllara meydan okur ve iki insanın hayatını ölümsüzleştirir... İşte böyle bir sevgi kelimelerle değil çiçeklerle anlatılır. Bu kadar büyük sevgiyi yaşıyor veya yaşatıyorsanız o zaman 100 çiçeği hak ediyordur. 100 çiçek almışsanız eğer, "Geçmişten bu güne kadar büyük bir aşk yaşattın. Bu günden ölüme kadarda bu aşkı tattıracağına inanıyorum. Yıllara rağmen seni ilk tanıdığım günden şimdi daha çok seviyorum. Bu sevgim her şeyden üstün ve sevmeye de devam edeceğim" anlamına gelmektedir.

150 GÜL
Çevrenizdeki yüzlerce insanın size hayranlık duyduğunu görüyorsunuz. Siz ise tek bir kişiye hayransınız. Ve onu her şeyden çok seviyorsunuz. Onun aşkı sizi adeta kör etti. Siz bunu söylüyorsunuz ama o bunu anlayamıyor veya anlamak istemiyor... Veya onun sizin için bir tane olduğunu kendisine söyleyemiyorsunuz.. İşte bu duygunuzu anlatmanın en güzel yolu ve yöntemi 150 gül göndermektir. 150 gülün anlamı ise "hayatımda sadece sen varsın. Senden başka kimse beni ilgilendirmiyor" 150 gülü alan kişi de çok şanslı olduğunu bilmeli...


200 GÜL
Aşkların sonsuz olduğu, sevginin tamam dediği ve hayatınızın bulunmaz insanı diyorsanız o zaman bu kişiyle sonsuza kadar beraber olmak istiyorum diyebilirsiniz. Evlenme teklifi yapacağınız kişiye tam 200 gül gönderin. 200 çiçeğin anlamı "BENİMLE EVLENİR MİSİN!". Artık evlenme teklifi yaptığınız kişi, şok yaşamış olacaktır.

252 GÜL
Herkese aşık olabilirsiniz, Öyle aşklar vardır ki insanlar kendilerini yeniden doğmuş gibi hissederler. Hayata yeniden başlamak ve hayatı yeniden yaşamak isterler. Artık ondan başka kimseye aşık olamayacağınıza inanırsınız. Bunu söylersiniz o bile inanmaz. Lakin 252 çiçek gönderdiğinizde ise o zaman anlayacaktır aşkınızın sonsuz denecek kadar büyük olduğuna. 252 çiçeği, evli olanlar eşlerine, sevgililer, yeni aşık olanlar birbirlerine verebilirler.

300 GÜL
Aşka ve Sevginin doruğuna çıkmanın sonu her zaman evlilik değildir. O kadar büyük aşklar vardır ki evliliğin bu aşkı söndüreceğine inanılır. Aşkın ve sevginin doruğunda olan insanlar bazen evlenmekten kaçınırlar. Karşısındaki insana o kadar büyük tutkuyla bağlanırlar ki, bazen kendilerini bu aşk denizindeki tekne zannederler. Teknenin aşk denizinde özgürce savrulduğunda denizle birlikte her limana uğrarlar. Her gittiği limanda sevgilisiyle yaşadığı yeni günlerin onlara her zaman mutluluk getireceğine inanırlar. Evliliği ise bu teknenin dibindeki delik gibi görürler. Sonsuz ve özgürce aşk yaşamanın, her türlü güzelliklerin içerisinde onun aşkının daha büyük olduğuna inanlar için 300 gülün anlamı büyüktür. 300 Gül, "Sınırsız ve özgür aşk... Bu aşkı yaşatan ve karşısındaki kişinin kendi damarlarındaki kan, her güzellikte sen varsın, sensiz hiç bir şey yok" demektir.

365 GÜL
Tanışmanın ve tanıştıktan sonra sevginin coşkuyla büyüdüğüne inananlar için muhteşem bir anlatım şeklidir. 365 gül vermenin veya göndermenin anlamı ise "Gülü bir kere, seni her gün seveceğim. Gül solar ama solan gülle sevgimiz baki kalır. Sevgim bir buket, aşkım ise bir yaprak. Sen doğdun, senle ben de doğdum. Sen gülünce ben coşuyorum, Sen ağlayınca ben kahroluyorum... Hayatımın sevinci, üzüntüsü, kahkahası, hüznü her şeyi sensin". Bu çiçekler, evlilik yıldönümlerinde, doğum günlerinde ve tanışma günlerinin yılını doldurmasında hediye edilir.

666 GÜL
Sevgilerin fazlalığı bazen insana hüzün verir. Bazen bu sevgiyi kendimizin hak etmediğini düşünürüz. Karşımızdaki kişinin verdiği sevgi karşısında kendi yaptıklarımızdan pişmanlık duyarız. O ise bu yaptıklarımız karşısında bile sevgisini her geçen gün arttırarak sevdiğini düşünürüz. İşte o an her şeyden vazgeçer ve onun her davranışı, her konuşması, her bakışı gözlerimizin önüne gelir. Onun sevgisiyle kendimizi yaşattığımızı düşünürüz. Bu sevgiyi kelimelere sığdıramadığınız ve ona anlatamadığınız an 666 gül gönderin.

777 GÜL
Hayat her zaman sürprizlerle doludur. Sevginin ne olduğunu bu zamana kadar bilmeyen ve yaşamayan birisi olarak kendinizi düşünüyorsunuz. Size aşkı ve sevginin ne olduğunu öğreten ve hayatınızın akışını değiştirdiğine inandığınız 777 gün boyunca gerçek anlamda zevk veren birisiyle beraber olduğunuza inandığınızda. Aşk ve sevgi dendiğinde, size tek anlamıyla onu hatırlattığına, gülmek ve mutluluk dendiğinde sadece onu gördüğünüzde, onun hayatınızdan çıkarsa, ölüden farkı olmayacağınıza inanıyorsanız eğer 777 gül gönderin. 777 gülün anlamı kelimelerle anlatılamayacak, bakışlarla hissedilmeyecek ve hiç bir kişinin yerini dolduramayacak kadar çok sevdiğinizi ve yaşadığınızı anlatır.

888 GÜL
Hayatın, doğma, okuma, çalışma ve hizmet olduğuna inanmış, lakin yaşamakta aşk ve sevgiyle başladığına inananlar sevdiklerine 888 gül gönderirler. Aşk ve sevgi 8 rakamında olduğu gibi birbirinden ayrılmaz. Aşkın olmadığı yerde sevginin olamayacağına ve bu aşkı yaşatanların ise sonsuza kadar sevgiyle beraber olacağına, sevgilisinin hayatta olduğu sürece yaşayacağına, olmadığında ise kendinin de öleceğine inanmaktır. 888 gülün anlamı ise, "aşk ve sevgide sonsuza kadar beraber olacağına, ölümün bile kendisini sevgilisinden koparamayacağına dair söz vermek" demektir.

999 GÜL
Zenginlik ve fakirlik, hüzün ve sevinç, gözyaşı ve gülmek, aşk ve zehir, yaşam ve ölüm, varlık ve yokluk, sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde ve kötü günde, genç ve yaşlı hangi durumda olursak olalım, biz her durumda beraberiz. Beraber olmaya da devam edeceğiz. En acı gün bile bizim mutluluğumuz, en sevinçli gün ise mutluluğumuzun kanıtıdır. Her ne şekilde olursa olsun sana aşık olmanın, seninle birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Ben seni her şeyden çok seviyorum. Hayat sensin ve yaşamım seninle birlikte varolacaktır.

1001 GÜL
Bu sevgiyi yaşayanlar çok şanslı. Öyle bir aşk ve sevgi ki 1001 gülü hak eden bir sevgidir. Zaten bu sevgi ne kelimelerle ne de pahalı hediyelerle anlatılabilir. Sadece ve sadece 1001 gülle anlatılır. Bu sevgi insanlara 1001 gece masallarındaymış gibi hissettirir. Kadın prenses erkek ise prens gibi hisseder... Kadın kendini Şirin, erkek kedini Ferhat gibi hisseder... Öyle bir aşk yaşarlar ki, masal veya hikaye olacak geleceğe ışık tutacak kadar büyük. İşte bu aşkı yaşayanlar birbirlerine 1001 gül gönderirler. 1001 gülün anlamı, "Bu dünyada beraber olsak ta olmasak ta ben seni her zaman seveceğim. Hayatımdan çıksan da beni öbür dünyada da beklediğini biliyorum. Bedenin yok olsa da ben seni ruhunla beraber seveceğim" anlamına gelmektedir.
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla