Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.14, 14:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yasemin Şefik Biyografisi - Yasemin Şefik Kimdir - Yasemin Şefik Hayatı - Yasemin Şef

Yasemin Şefik Biyografisi - Yasemin Şefik Kimdir - Yasemin Şefik Hayatı - Yasemin Şefik Yaşamı

Yasemin Şefik (D. 22 Kasım 1979, St. Gallen, İsviçre) Türk foto muhabiri, radyo ve televizyon sunucusu, skeç yazarı.




Yasemin Şefik

Eğitimi

İlkokulu İsviçre, İzmir ve İstanbul'da tamamlayan Şefik, 1996'da İstanbul Avcılar Ticaret Lisesi'nden 2,5 yılda mezun oldu. Ardından Yıldız Teknik Üniversitesiişletme bölümünü kazandı ancak üniversite eğitimine devam etmedi.

Kariyeri

1996'da Aktuel Dergisi'inde foto muhabirliğine başladı. Ayrı yıl Radio Sport'da Sabah Gazetesi Avrupa sorumlusu ile futbol programı sundu. Eş zamanlı olarak Radyo Fener'de metin yazarlığı yaptı. 1999'da Süper FM'de yayınlarına devam etti. 2003'te Radyo İstanbul ve İstanbul TV'de Onda On ve İstanbul'un Erenleri isimli programların metin yazarlığını yaptı.

2003'te MÜYAP tanıtım filmini yazdı ve yönetti. Aynı yıl TRT'te Emre Altuğ'un sundu On Numara Show isimli programda Duvar Adam isimli skeçleri yazıp oynadı. 2004'te Best FM ve Radio Hot'da radyo programları yaptı. Aynı zamanda Ceyhun Yılmaz Show'da skeç yazıp oynadı.

2006'de Kral TV'de Bir Albüm Hikayesi programının koordinatörlüğünüüstlendi. 2007'de Milliyet Gazetesi Hit Dergisi'nin yazım ekibinde yer aldı, köşe yazarlığı ve röportajlar gerçekleştirdi. Pozitif ve On Yedi isimli gençlik dergilerine röportajlar hazırladı.

2008'de Pal FM'de Yılın En Kötüleri programını sundu, radyonun reklam tanıtım metinlerini ve radyo sloganlarını hazırladı. 2009'da Show TV'de yayınlanan Dördüncü Aranıyor programının hazırlanmasında katkıda bulundu.

2012'de Anladım Bozukluğu isimli kitabını yayınladı.

2003-2012 tarihleri arasında Murat Boz, Demet Akalın, Bengü, Murat Dalkılıç,Kibariye, Ayça Tekindor, Ayşe Özyılmazel, Yeşim Salkım, Zerrin Özer, Ege, Emre Altuğ, Emir, Hepsi Grubu'nun albümlerinde süpervizörlük, danışmanlıklar hatta menajerlik yaptı.

Kasım 2013 tarihinde Dünlük adında ikinci kitabını çıkartmıştır.

Yasemin Şefik, Hitnoz isimli programıyla 07:00-10:00 saatleri arasında Pal FM'de yayıncılık yapmıştır. Aralık 2013 tarihi itibari ile Best FM'e transfer olmuştur.

Hafta içi her gün 14:00-17:00 saatleri arasında Best FM'de yayın yapmaktadır. Ayrıca her Pazar Trt Haber'de 23:00 da Haber Sizsiniz programını sunmaktadır.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla