Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.10.14, 19:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Aşkım Kapışmak Biyografisi - Aşkım Kapışmak Kimdir - Aşkım Kapışmak Hayatı - Aşkım Ka

Aşkım Kapışmak Biyografisi - Aşkım Kapışmak Kimdir - Aşkım Kapışmak Hayatı - Aşkım Kapışmak Yaşamı

Aşkım Kapışmak 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi'ndeki eğitiminden sonra Amerikan Newport Üniversitesi'nde Davranış Bilimleri - Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı.

İstanbul'da birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı. Mezun olduğu Marmara Üniversitesi'nde öğrencilere etkili iletişim becerileri dersleri verdi. İki yılboyunca beden dili uzmanlığı ve iletişim becerileri eğitimi aldı.

2011-2012 yıllarında Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 yazında Star TV'de Ayşe ile Alişan programında her cuma iletişim ve ilişkiler bölümünü hazırladı.

Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak deneyimlerini ve "KadınlarSağdan, Erkekler Soldan" adlı kitabında yer alanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı.

"Beni Benimle Aldatır mısın?" ve "Küçük Mutluluklar" adlı kitapların yazarı olan Aşkım Kapışmak halen çeşitli üniversite, belediye ve özel şirketler için gösteri ve seminer düzenliyor, bireysel ve kurumsal eğitimler veriyor.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla