Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.11.14, 23:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Aycan Nurcan Şencan Biyografisi - Aycan Nurcan Şencan Hayatı

Aycan Nurcan Şencan Biyografisi - Aycan Nurcan Şencan Hayatı - Aycan Nurcan Şencan Kimdir?



Aycan Nurcan Şencan, 1987 yılında İsveç’de Uppsala kentinde Aycan ve Nurcan ikiz kardeş olarak doğmuşlardır. Babaları Oğuz Şencan, anneleri Zuhal Günaçtı moda tasarımcısıdır. İkizler daha 9 yaşında iken annelerinin defilelerine çıkmaya başlamıştır. Lise eğitimi bitene kadar İsveç’de yaşadıktan sonra 18 yaşında üniversite eğitimi için Amerika'ya Los angeles’a girmişler. Aycan Şencan, Los Angeles kentindeki Santa Monica College’de Güzel Sanatlar Akademisi Sinema ve Televizyon bölümünde okuyarak 2012 senesinin Mayıs ayında mezun olmuş. Nurcan Şencan ise grafik üzerine okumuştur.

Los angeles’ta 8 yıl yaşamışlar. Nurcan grafik, Aycan ise sinema ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İsveççeyi ve İngilizceyi ana dili gibi konuşuyorlar bunun yanı sıra derdini anlatabilecek kadar da Almanca biliyorlar.

2013 yılında Aусan Şenсan, katıldığı Kainat Güzeli уarışmasında Zerafet Kraliçesi oldu.

2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla