Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.11.14, 16:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Zeynep Koçak Biyografisi - Zeynep Koçak Kimdir - Zeynep Koçak Hayatı - Zeynep Koçak Y

Zeynep Koçak Biyografisi - Zeynep Koçak Kimdir - Zeynep Koçak Hayatı - Zeynep Koçak Yaşamı

Zeynep Koçak (D. 27 Ağustos 1983, Ankara) Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Zeynep Koçak 1983 yılında doğdu. Ted Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Koçak öğrenim süresi boyunca klip ve kısa film yönetmenliği yaptı.

Kendisinin yazıp yönettiği Müdahale isimli kısa film birçok ünlü festivale katıldı ve ödül aldı. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir ve halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir. Neşeli Hayat ve Çok Film Hareketler Bunlar adlıfilmlerde yer aldı. Kral Tv Video Müzik Ödüllerinde Oğuzhan Koç ile birlikte en iyi film müziği ödülünü aldı.Birçok Vodafone reklamı yazıp oynadı. Beyaz Show'da Kelebeğin mağdurları adlı skeçte oynadı. BKM Mutfak bünyesinde özel günlerde skeçler yazıp oynadı.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla