Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.12.14, 20:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Olcay Şahan Biyografisi - Olcay Şahan Kimdir - Olcay Şahan Hayatı - Olcay Şahan Yaşam

Olcay Şahan Biyografisi - Olcay Şahan Kimdir - Olcay Şahan Hayatı - Olcay Şahan Yaşamı

Olcay Şahan (D. 26 Mayıs 1987, Düsseldorf), Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Türk milli futbolcu. Attığı gollerden sonra yaptığı kalp işaretiyle dikkat çeken oyuncu, bu hareketini, benzerleri gibi bir gönül ilişkisi nedeniyle değil, oynadığı bir maçı izlerken kalp rahatsızlığı geçiren babasına bir mesaj olarak yaptığını ifade etmiştir. Sağ ayağını kullanan oyuncu, sol ayağını iyi kullanamadığını 21 Aralık 2013 tarihinde Elazığspor karşısında sol ayağıyla attığı gol sonrası esprili "müthiş sol ayağımlayapıştırdım" ifadesiyle dile getirmiştir.




Milli Takım Kariyeri

Olcay Şahan, altyapı döneminde 1 kez Almanya U-17 milli takım formasını giymiştir.

Türkiye ve Almanya A milli takımlarını seçebilme şansı bulunan futbolcu, tercihini Türkiye'den yana kullanmıştır. 25 Mart 2011'de ilk kez Türkiye A2 Milli Futbol Takımı forması giydi. Olcay, 22 Mart 2013 tarihinde oynananAndorra maçı ile ilk defa A Milli Takım forması giymiştir. Olcay, milli formayla ilk golünü ise 28 Mayıs 2013 tarihinde Almanya'nın Duisburg şehrindeki Schauinsland-Reisen-Arena stadyumunda Letonya ağlarına yollamıştır.




Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla