Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.14, 23:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Justin Carter Biyografisi - Justin Carter Kimdir - Justin Carter Hayatı - Justin Cart

Justin Carter Biyografisi - Justin Carter Kimdir - Justin Carter Hayatı - Justin Carter Yaşamı

Justin Anthony Carter, (D. 21 Nisan 1987, Maryland, ABD) Uşak Sportif takımında forma giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. 1.93 boyunda, 90 kg ağırlığındaki Carter, Kısa Forvet pozisyonunda görev almaktadır.



Avrupa kariyerine 2010-2011 sezonunda Slovakya takımlarından BK Vahostav-SK Zilina ile başladı. Bir sonraki yıl Türkiye 2.Ligi (TB2L) takımlarından Vestel ile anlaştı , burada yarım sezon kaldıktan sonra devre arasında aynı ligin Tire Belediye takımına transfer oldu. O yıl Tire Belediye'nin küme düşmesine engel olamayan Carter yıl sonunda Maçkolik.com Uşak Üniversitesi ile anlaştı. Burada sezon boyunca toplam 42 maça çıkıp 852 sayı (maç başına 20.3 sayı) üreterek takımının en skorer oyuncusuoldu ve ligi lider biritip üst lige çıkan takımına büyük bir katkı sağladı.TBL'ye çıkmasının ardından Justin Carter'ı kadroda tutmaya devam eden Maçkolik.com Uşak Üniversitesi ismini de Uşak Sportif olarak değiştirdi. Uşak Sportif formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde takımı adına 33 maça çıktı ve 470 sayı (maç başına 14.5 sayı) üretti. 6 Şubat 2014 günü sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Justin Carter hala Uşak Sportif takımında forma giymektedir.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla