Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.01.15, 11:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Dennis Praet Biyografisi - Dennis Praet Kimdir - Dennis Praet Hayatı - Dennis Praet Y

Dennis Praet Biyografisi - Dennis Praet Kimdir - Dennis Praet Hayatı - Dennis Praet Yaşamı

Dennis Praet (D. 14 Mayıs 1994) RSC Anderlecht takımında forma giyen Belçikalı futbolcu.



Dennis Praet

Dennis Praet altyapıdaki kariyerinin çoğunu Genk takımında geçirdi. Belçika'nın genç milli takımlarında forma giyen Praet Arsenal, Barcelona, Ajax ve Lille gibi kulüplerin dikkatini çekti. Mayıs 2010 traihinde Genk'ten Anderlecht'e transfer oldu.

İlk olarak takımının 19 yaş altında oynadı. 2011 yılında Amsterdam'da yapılan bir genç turnuvası olan, AFC Ajax, Bayern Münihgibi takımların da olduğu Aegon Future Kupası'nda en iyi oyuncu seçildi.

Dennis Praet Anderlecht'in a takımında ilk kez 21 Eylül 2011 tarihinde Belçika Kupası'nda Lommel United karşısında oynadı. O maçta iki asist yaptı. Sonraki maçta Rupel Boom FC adlı takımla eşleştiler. O maçta da bir gol attı. 30 Ekim'de ligdeki ilk maçına Fernando Canesin'in yerine oyuna girerek Lierse SK karşısında çıktı. Mart 2012 tarihinde Praet, sözleşmesini üç sezon uzattı.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla