Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.02.15, 21:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2015 Pudra Rengi Nişanlık Modelleri

2015 Pudra Rengi Nişanlık Modelleri



Nişan yapmanın tam zamanı. Aslına bakarsanız bu mevsimde giyeceğiniz nişanlığın rengide pudra olmalı. 2014 yılının rengi olan Pudra rengi 2015 yılında dahada çok ilgi göreceğe benziyor.
Genç kızların nişanlık seçerken özellikle tercih ettikleri pudra rengi her ten renginde hoş duruyor. Hafif bir makyajla yaşınızın güzelliğini fazlasıyla yansıtabilirsiniz.
Nişanlığınızın rengi pudra ise en güzel modelleri biz sizler için seçtik. Pudra rengi prenses nişanlık modelleri ile nişan merasiminin en güzel kızı siz olacaksınız…
Nişanlığınızda hayal tül tercih ederseniz ışıltınız tam olacak diye düşünüyorum. Ama işlemelerde de sakın cimrilik yapmayın. Ben inci yerine taş işlemeli bir gelinlik seçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.




--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla