|   Selen Erkmen Şarkı Sözleri - Selen Erkmen Şarkıları - Selen Erkmen Şarkı Sözü 
 Selen Erkmen Şarkı Sözleri - Selen Erkmen Şarkıları - Selen Erkmen Şarkı Sözü  Asla  Seviyorlar, biliyorlar  Asabımı bozmayı  Sorun bana umrunda mı  Asalak zihniyetli densizler   Düşermiyim sizce bu tuzaklara  Ben bir kez daha Asla  Yemezler şekerim  Geçti bizden güzelim   Kendine başka uğraş bul arkadaş  Karnım tok sırtım pek  Yürek var asalet yok  Geldiğim yerde sizin gibiler pek çok   Asla düşmem bu tuzağa  Asla gelmem bu oyuna   Asla kanmam bu yalana  Asla  Asla düşmem bu tuzağa  Asla gelmem bu oyuna  Asla kanmam bu yalana  Asla   Seviyorlar, biliyorlar  Kalbimi kırmayı  Sorun bana umrunda mı  Asalak zihniyetli densizler   Düşer miyim sizce bu tuzaklara  Ben bir kez daha asla   Yemezler şekerim  Geçti bizden güzelim  Kendine başka uğraş bul arkadaş  Karnım tok sırtım pek  Yürek var asalet yok  Geldiğim yerde sizin gibiler pek çok   Onlar denesin ayağım kaymaz  Yer yarılsa bana hiçbirşey olmaz  Kalbim sağlam örülmüş  Kem gözler değse de yıkılmaz   Yemezler şekerim  Geçti bizden güzelim  Kendine başka uğraş bul arkadaş  Karnım  tok sırtım pek  Yürek var asalet yok  Geldiğim yerde sizin gibiler pek çok   Yemezler şekerim  Geçti bizden güzelim  Kendine başka uğraş bul arkadaş  Karnım tok sırtım pek  Yürek var asalet yok  Geldiğim yerde sizin gibiler pek çok   Selen Erkmen  --------------Tualimforum İmzam--------------Kartal
 |