Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.05.15, 19:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Petra Mede Biyografisi - Petra Mede Kimdir - Petra Mede Hayatı - Petra Mede Yaşamı

Petra Mede Biyografisi - Petra Mede Kimdir - Petra Mede Hayatı - Petra Mede Yaşamı

Petra Maria Mede (D. 7 Mart 1970, Stockholm), İsveçli komedyen ve televizyon sunucusu. Göteborg yakınlarında bulunan Partille'de büyümüştür. Mede, Morgonsoffan ile Parlamentet isimli komedi şovlarındaki rolleriyle tanınır ve Stockholm Live'da stand-up komedi çalışmıştır. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması için İsveç'in temsilci ve şarkısının seçildiği Melodifestivalen 2009'u sunmuştur. Mede'den sonra Melodifestivalen sunuculuğu görevini Kristian Luuk devralmış ve 2009 yılında İsveç'in en iyi kadın komedyeni ödülünü almıştır.



Petra Mede

28 Ocak 2013 tarihinde Sveriges Television (SVT), İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleştirilen 2013Eurovision Şarkı Yarışması'nı Mede'nin sunacağını açıklamıştır. Mede, yarışmayı başarıyla sunmuştur.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla