|   Gülnur Gökçe Şarkı Sözleri - Gülnur Gökçe Şarkıları - Gülnur Gökçe Şarkı Sözü 
 Gülnur Gökçe Şarkı Sözleri - Gülnur Gökçe Şarkıları - Gülnur Gökçe Şarkı Sözü  Terk Et Beni  Sen değil de kimdi zamanında  Sımsıkı beni saran kollarında  Hiç mi hatırı yok o günlerin  Aşkı hangi arada kaybettin  Ne sen sor ne de ben söyleyeyim  Neler çektim bir ben bilirim  Yemin ettim ağlamak yok diye  Ve seni Tanrıya havale ettim  Sözün geçmez gücün yetmez  Hükmün kalmadı yüreğimde  Gün gelir devran döner durma  Durma terk et beni  Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı  Çıkar acısı aldığın ahların  Ha şimdi ha sonra kesilir cezası  Ben affetsem de kalbim affetmez  Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı  Çıkar acısı aldığın ahların  Ha şimdi ha sonra kesilir cezası  Ben affetsem de aşk affetmez  Ne sen sor ne de ben söyleyeyim  Neler çektim bir ben bilirim  Yemin ettim ağlamak yok diye  Ve seni Tanrıya havale ettim  Sözün geçmez gücün yetmez  Hükmün kalmadı yüreğimde  Gün gelir devran döner durma  Durma terk et beni  Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı  Çıkar acısı aldığın ahların  Ha şimdi ha sonra kesilir cezası  Ben affetsem de kalbim affetmez  Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı  Çıkar acısı aldığın ahların  Ha şimdi  ha sonra kesilir cezası  Ben affetsem de aşk affetmez  Affetmez ooo  Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı  Çıkar acısı aldığın ahların  Ha şimdi ha sonra kesilir cezası  Ben affetsem de kalbim affetmez  Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı  Çıkar acısı aldığın ahların  Ha şimdi ha sonra kesilir cezası  Ben affetsem de aşk affetmez  Gülnur Gökçe  --------------Tualimforum İmzam--------------Kartal
 |