Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.10.15, 23:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Baybars Altuntaş Biyografisi - Baybars Altuntaş Kimdir - Baybars Altuntaş Hayatı

Baybars Altuntaş Biyografisi - Baybars Altuntaş Kimdir - Baybars Altuntaş Hayatı - Baybars Altuntaş Yaşamı

Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğinden mezun ve Çukurova Üniversitesi nde Yönetim ve Organizasyon dalında Yüksek Lisans sahibi. Evli ve 2 çoçuk babası.

Baybars Altuntaş, aynı zamanda Türkiye de franchising sisteminin kurucusu. Henüz 24 yaşında Türkiyenin en İnovatif 40 İşadamı ndan biri olarak tanındı ve hayatı daha o yıllarda TRT tarafından belgesel olarak yayınlandı. 2010 yılında Başkan Obama nın Beyaz Saray da Başkanlık Girişimcilik Zirvesi öncesi başbaşa görüşme yaptığı dünyadaki tek girişimci. 2014 te ve 2015 te, AvrupayıGlobal olarak Dünya Girişimcilik Ekosistemi ile buluşturan Avrupanın En İyi Bireyi olarak EBAN Avrupa Büyük Ödülünü alarak ismini tarihe yazdırdı.

Kaynak: İnternetten alıntısır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla