Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.12.15, 22:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Denys Boyko Biyografisi - Denys Boyko Kimdir - Denys Boyko Hayatı - Denys Boyko Yaşam

Denys Boyko Biyografisi - Denys Boyko Kimdir - Denys Boyko Hayatı - Denys Boyko Yaşamı

Denys Oleksandrovich Boyko (D. 29 Ocak, 1988) - Ukraynalı kaleci. Ukrayna Ligi takımlarından Dnipro Dnipropetrovsk forması giymektedir.



Denys Boyko, Kiev'de dünyaya geldi ve altyapı kariyerini Dinamo Kiev'de geçirdi. Dinamo'daki 9 sezon boyunca sırasıyla, Dinamo Kiev 2, Dinamo Kiev 3, CSKA Kiev, Obolon, Kryvbas ve Dnipro'da kiralık forma giydi. 2014 yılından itibaren Dnipro'nun futbolcusu oldu ve bu sezonda takımıyla UEFAAvrupa Ligi finali oynamayı başardı.

Bu başarısı sayesinde 24 Kasım 2015 tarihinde UEFA Avrupa Ligi'nin en iyi kalecisi ve Avrupadayılın kalecisi ödülüne aday oldu. Diğer adaylar ise, Joe Hart, Gianluigi Buffon ve Manuel Neuer idi.

Denis Boyko, meşhur Ukraynalı Defansif orta saha mevkiğinde oynamış Aleksandr Boyko'nun oğludur. Denys Boyko 2011 yılında ilk kez evlendi. İlk eşinin ismi Olga idi. Aynı sene boşanan Boyko, 2012 yılında Valeria isimli bir kadınla evlendi ve evliliği halen devam etmektedir.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla