Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.16, 22:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Aras Özbiliz Biyografisi - Aras Özbiliz Kimdir - Aras Özbiliz Hayatı - Aras Özbiliz Y

Aras Özbiliz Biyografisi - Aras Özbiliz Kimdir - Aras Özbiliz Hayatı - Aras Özbiliz Yaşamı

Aras Özbiliz (D. 9 Mart 1990; Bakırköy, İstanbul), Hollanda ve Ermenistan uyruklu Türkiye doğumlu futbolcu. Sağ açık ve Forvet pozisyonunda oynamaktadır. Şu anda Rusya Premier Ligi takımlarından FK Spartak Moskova takımının formasını giymektedir.



Kulüp Kariyeri

Ajax Amsterdam

Aras Özbiliz, Kuzey Hollanda'nın HVV Hollandia adlı bir amatör takımında futbola başlamıştır. 1998 yılında ise Ajax'ın altyapısına geçen futbolcu, 1 Temmuz 2008'de Ajax ile 3 yıllık bir profesyonel sözleşme imzalamıştır. Özbiliz, Ajax'ın A takımındaki ilk maçına ise 28 Kasım 2010'da VVV-Venlokarşısında çıkmıştır. 3 Nisan 2011'de Heracles Almelo takımına ilk golünü attı. Hollanda Kupası'nda çeyrek final ve yarı finalde forma giydi ancak kupa ikincisi oldular. UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alıp forma şansı bulamasa da, UEFA Avrupa Ligi'nde forma şansı bulup, son 16'da elendiler.

2011-12 sezonunun başını sırtındaki sakatlık nedeniyle kaçırdı. Eylül ayının sonunda sahalara dönüş yaptı. Sezon içinde fazla şans bulamayan futbolcu 12 maçta 1 gol 1 asist yaptı. Kendini gösterdiği maç ise Avrupa Ligi'ndeManchester United ile oynadıkları maçlar oldu. 80 dakika forma giydiği ilk maçta kendi evlerinde 2-0 mağlup oldular. Old Trafford'daki maçta 1-0 geriye düşseler de 37. dakikada durumu 1-1'e getiren golü attı. 87. dakikada ise frikikten yaptığı asistle durum 2-1 oldu. Ancak, bir gol daha bulamayarak elendiler.

2012-13 sezonuna da Ajax'ta başladı ve Hollanda Süper Kupası'nda 90 dakika forma giydi.PSV Eindhoven'a 4-2 yenilerek kupayı kaybettikleri maçta, Özbiliz bir asist yaptı. Bu maç Ajax kariyerinin son maçı oldu.



Kuban Krasnodar

Aras Özbiliz, 6 Ağustos 2012'de € 1 milyon için Rusya'nın güneyinde yeralan, Rus kulübü FC Kuban Krasnodar'a transfer olacağı açıklandı. 2016 yılına kadar Rus kulübü ile 4 yıllık bir anlaşma imzaladı.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla