Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.03.16, 21:24   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?

Şeyda Coşkun Biyografisi - Şeyda Coşkun Hayatı - Şeyda Coşkun Kimdir?

Şeyda Çoşkun, 1976 yılında Ankara da doğmuştur. Ankaralı mütevazı bir ailenin kızıdır. Şovmen Mehmet Ali Erbilin eski eşi Tuğba Coşkunun ablasıdır. spor hayatına da, lisede hentbol oynayarak başladı. Ankara Gazi Üniversitesi Beden eğitimi Bölümünü bitirdi. Beden eğitimi öğretmenidir. Daha sonra hacettepe Üniversitesinin beslenme seminerlerine katıldı. Beslenme üzerine master yaptı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil“in 2001 yılında Kıbrısta eşi Sedef ile yapılan düğününde bir şekilde Şeyda Çoşkun ve kardeşi Tuğba Coşkun Mehmet Ali Erbil ile tanıştılar. Bu tanışmadan bir müddet sonra Şeyda Çoşkun ünlü şovmenin yardımıyla İstanbuldaki bir kolejde öğretmen olarak işe başladı. Daha sonra da 30 Nisan2005 tarihinde Mehmet Ali Erbil kardeşi Tuğba Coşkun ile evlendi. 2011 yılında boşandılar.

Kardeşinin doğumu için Amerikaya gitti. Montignac Academyde eğitim aldı. Tekrar İstanbula döndü. ŞeydaÇoşkun, ilk olarak kardeşi Tuğba Coşkunun doğum kilolarını hızla verdirerek adını duyurdu.

Şeyda Çoşkun, Ergin Ataman, Hadise Açıkgöz, Petek Dinçöz, gülşen, Derya Baykal, Büşra Pekin, Saba Tümer, Hacı Sabancı, Gülben Ergen, Derya Şensoy gibi ünlülerin yaşam koçluğunu yapmıştır. Ünlüleri zayıflatmakla ünlüdür.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla